Wij aanvaarden ook jou Ecocheques…

 

Opgelet: Ecocheques zijn speciaal bedoeld voor de aankoop van energiezuinige en milieuvriendelijke producten. Dit betekent dat ze niet gebruikt kunnen worden voor elk product, maar specifiek voor artikelen die voldoen aan de criteria van de ecocheques.

Edenred - Pluxee

Voor een mooi en uitgebreid assortiment smart tv’s, Hifi en audio van het merk Panasonic kunt u steeds bij ons terecht evenals uw reparatie (gratis vervang tv).

Klein Electro

Wij verkopen in onze winkel talloze producten, zoals blenders, broodbakovens, broodroosters, mixers, waterkokers. Kom langs in onze toonzaal voor het geschikte product dat u zoekt. Alle grote merken zijn verkrijgbaar. AEG, Miele, Black & Decker, DOMO, FRIFRI, KENWOOD, Krups, Laurastar, Tefal, Philips, Rowenta, Seb, Fritel, Korona, Brabantia, …..

Keukengerei

Wij verkopen in onze winkel talloze producten zoals bakpannen, bakvormen, kookpotten, snelkookpotten.
kom langs in onze toonzaal voor het product dat u zoekt. Ook opteren we steeds voor kwaliteitsproducten van bekende merken. Demeyere, Greenpan, Le Creuset, Moulinex, Tefal, Staub,…..

Inbouwtoestellen

Ondek het ideale Miele inbouwtoestel dat bij u past, dat het leven in uw keuken jouw een stuk makkelijker maakt. Miele inbouwtoestellen hebben een tijdloos, mooi design.

Een Miele toestel heeft een zeer hoge kwaliteit en is daarom betrouwbaar en heeft een hoge duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur.

Geïnteresseerd? Kom hiervoor binnen of contacteer ons.

Wassen drogen en strijk

Zoekt u een degelijke wasmachine of droogkast dan bent u bij Miele aan het juiste adres voor kwaliteit en hoge levensduur.

Ook voor u vlotte strijk beschikt Miele over een zittend of rechtstaand systeem. Het rechtstaand systeem heeft een speciaal liftsysteem voor gemakkelijk te kunnen opbergen en snel te kunnen verplaatsen.

Wasproducten en onderhoud

Voor een perfect was of afwas resultaat met u Miele wasmachine of afwasmachine beschikken wij over de juiste Miele was producten.

Voor een optimaal onderhoud en vele jaren gebruiksplezier van u Miele toestellen beschikken wij over de juiste Miele onderhoudsproducten.

Uitstekende reiniging en onderhoud voor vele jaren gebruiksplezier.
Perfecte resultaten
De speciaal op de Miele wasmachines afgestemde recepturen staan garant voor betrouwbare wasresultaten.