Nieuw

Miele Laurastar Go

Het Laurastar Go strijksysteem is ideaal om u te laten kennismaken met de wereld van de professionele strijktafels. Dit basismodel heeft een vermogen van 1800 Watt, wat is nodig om krachtige stoomstoten te kunnen produceren.
Zowel het strijkijzer als de plank beschikken over een ingebouwd stoomsysteem dat zeer fijne maar krachtige stoom blaast. De unieke krasbestendige zool van de tafel helpt de stoom verdelen en heeft afgeronde delen om valse plooien te voorkomen.

De strijktafel heeft zowel een aanzuig- als een blaassysteem dat u makkelijk kan omwisselen. Het waterreservoir heeft een volume van 0,8 L en er is een constante druk van 3,5 bar.

De strijkplank kan worden ingesteld op 3 verschillende hoogtes zodat u steeds in een aangename houding aan uw strijkplank kan staan. Na 10 min wordt de Laurastar Go automatisch uitgeschakeld voor de veiligheid en om energie te besparen.

Prijs: € 749,00


Miele Fashion Master B 1312

Strijken wordt kinderlijk eenvoudig met het degelijke Miele B1312 Fashionmaster strijksysteem. Deze Miele stoomgenerator en strijktafel in één biedt alle gemakken en innovaties die ook op de Miele wasmachine en wasdroger zitten!

Miele B1312 Fashionmaster strijksysteem: veilig strijken

Met het Miele B1312 Fashionmaster strijksysteem strijkt u veilig en houdt u kleding en textiel mooi. De zool van de strijkbout is voorzien van Miele's gepatenteerde SoftCare honingraatstructuur en dankzij een stoomdruk van 100 g/ min, gecombineerd met 3,5 bar en een aan- en afzuigfunctie op de plank zelf strijkt u zelfs overhemden snel en zonder kreukels. Vanaf stand 2 levert dit Miele B1312 Fashionmaster strijksysteem al stoom en de aparte antikleefzool biedt extra strijkgemak. Het waterreservoir is afneembaar, continu navulbaar en kan 1,25 liter water bevatten. Voorts kunt u dit Miele B1312 Fashionmaster strijksysteem in hoogte aanpassen tussen 82 en 102 cm dankzij de gasveer.

In de verpakking:

- Miele B1312 Fashionmaster strijksysteem
- Gebruiksaanwijzing
- Zoolbeschermende plaat

Prijs: € 1299,00

Miele Fashion Master B 1847

Strijken wordt kinderlijk eenvoudig met het degelijke Miele B1847 Fashionmaster strijksysteem. Deze Miele stoomgenerator en strijktafel in één biedt alle gemakken en innovaties die ook op de Miele wasmachine en wasdroger zitten!

Ook meerlagig strijken is mogelijk met dit Miele strijksysteem.

Miele B1847 Fashionmaster strijksysteem: veilig strijken

Met het Miele B1847 Fashionmaster strijksysteem strijkt u veilig en houdt u kleding en textiel mooi. De actieve strijkplank is voorzien van een handige Memory-functie. De zool van de strijkbout is voorzien van Miele's gepatenteerde SoftCare honingraatstructuur en dankzij een stoomdruk van 100 g/ min, gecombineerd met 4 bar en een aan- en afzuigfunctie op de plank zelf strijkt u zelfs overhemden snel en zonder kreukels. Vanaf stand 2 levert dit Miele B1847 Fashionmaster strijksysteem al stoom en de aparte antikleefzool biedt extra strijkgemak. Het waterreservoir is afneembaar, continu navulbaar en kan 1,25 liter water bevatten. Voorts kunt u dit Miele B1847 Fashionmaster strijksysteem in hoogte aanpassen tussen 83 en 102 cm dankzij de gasveer.

In de verpakking:

- Miele B1847 Fashionmaster strijksysteem
- Gebruiksaanwijzing
- Zoolbeschermende plaat

Prijs: € 1549,00
Bekijk hier al onze strijksystemen.